PIZZA PALEIS HAASDONK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 917 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Paleis Haasdonk. Meer weten? Ontdek meer

16 okt 2022 om 20:30 Eten werd na 2u 20min geleverd (meer dan een uur te laat) Overkookte pasta zonder smaak en ingrediënten klopten niet met omschrijving.
15 okt 2022 om 21:17 We hebben niet de juiste bestelling gekregen. De bezorging meldde dat er op onze pizza 'wat extra's' werden gedaan, toen we de doos opendeden merkte we dat het eigenlijk een totaal andere pizza was. Niet oké ivm allergieën.
14 okt 2022 om 9:35 Lekkere kapsalon en snelle levering!
13 okt 2022 om 22:19 Stipte levering. Het eten was nog heel warm. Ze verpakken het supergoed! Eten was bovendien erg lekker en grote porties!
10 okt 2022 om 13:28 Superlekkere pizza en pitta. Stipt geleverd zoals gevraagd.
25 sep 2022 om 20:07 Zoals altijd, alles lekker, toppie
22 sep 2022 om 20:37 Alles topie
18 sep 2022 om 22:14 Toppers!!!
31 aug 2022 om 0:55 Zeer lekker pitta en goed warm.
27 aug 2022 om 22:05 Vind ik helemaal mooi.
12 aug 2022 om 22:15 Wegens een vergissing in de bestelling van hun is deze toch binnen het uur rechtgezet door een vriendelijke koerier!
8 aug 2022 om 23:02 Mijn man had spaghetti en mijn zoon pasta carbonara, de beide pasta’s was bijna geen saus op, was niet te eten, ik had pittaschotel, vlees was hard en frieten koud, zoon had bij zijn pasta lookbroodje besteld, dit waren ze dan vergeten meegeven.